В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на ДПС. Това

...
В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на ДПС. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: След местните избори Борисов ще бие шута на ПП

В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на Движение за права и свободи. Това съобщи някогашният водач и сегашен почетен ръководител на ВМРО Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия.

Това е държавно управление за продължение на схемата, счита той. Румен Радев бил комфортна дъвка. Схемата на ръководство на страната, по думите му, е отпреди Борисов. По думите му следим гнусна скица.

Вътрешна македонска революционна организация не са правили исторически компромис с обединението с ГЕРБ. Имало написана стратегия. Сега всеки се надиграва като на циганска женитба кой ще подвига пенсиите, акцентира Каракачанов. Сега не се ражда непоклатимост, уверен е почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация. Враговете се прегърнаха и подписаха брак, счита той. ПП е външен план, по думите му. ГЕРБ бил брачният партньор, а Политическа партия - дамата в брака, съгласно Красимир Каракачанов.

Сега на Политическа партия им би трябвало нов зложелател и това е президентът, посочи някогашният боен министър. Компромис - да, само че е нужно малко себеуважение, по мнението му. Влизането във властта е маневра за Борисов, счита Каракачанов. След локалния избор по време на бюджета Борисов щял да бие шута на Политическа партия.

За правосъдната промяна той счита, че задачата е да се овладее прокуратурата. Правосъдието от дълго време не е налично за елементарния човек, уточни почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР